Здравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем централно заключване
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеЗдравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?sigpic
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеКакъв модел е колата-предполагам166. Коя година е защото има разлика в ключовете. Аз също нямам аларма , но си задеиствам централното от бутона на ключа....Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Най-вероятно машинката на дясната врата е за смяна - не си първият с този проблем.
Comment
-
Според мен някоя от машинките на централното е изгоряла. Струват по около 140 лева в ТНкар на Оборище.
Comment
Comment