Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем централно заключване

Здравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Какъв модел е колата-предполагам166. Коя година е защото има разлика в ключовете. Аз също нямам аларма , но си задеиствам централното от бутона на ключа....
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщение
      Здравейте,нямам все още аларма и си заключвам с ключа.Като я заключа предна лява врата няма проблеми.Вчера ми се наложи да заключа от предна дясна и не стана.Като завъртя ключа падат бутоните като го върна пак се качат горе.Пробвах да задържа завъртян ключа ама не стана ключалката го връща и не посмях да го задържа завъртян оставих го да се върне.Как да го оправя?
      Така прави когато не е затворена добре някоя врата.Може да търсиш проблема в дясната врата или в такава която иска повече сила да я затвориш .
      sigpic
      "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Какъв модел е колата-предполагам166. Коя година е защото има разлика в ключовете. Аз също нямам аларма , но си задеиствам централното от бутона на ключа....
        Разлика в ключовете няма еднакъв е на всякъде ама е счупен и предполагам заради това не се отваря от копчето.Отварям я с пъхане и завъртане ама на дясната врата заключва и след няколко секунди сама се отваря.Колата е 166 JTD 1999г.
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.

Comment

Най-вероятно машинката на дясната врата е за смяна - не си първият с този проблем.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Според мен някоя от машинките на централното е изгоряла. Струват по около 140 лева в ТНкар на Оборище.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
            X